FÓRUM

  • Az online oktatás egy nagyon előnyös formája a tudásunk bővítésének, de fix időpontokban tartott órákon a hallgatókat is az időpontokhoz köti. Ezért kínálunk egy hibrid formátumot, amelyben az oktatott anyag törzse előre felvett videók és példák alapján megy, amelyeket mindenki teljesen tetszőlegesen követ. Emellett lehetőséget biztosítunk élő kapcsolatfelvételre a tanulással kapcsolatos kérdésekben.  
  • Konzultáció a heti szinten a felmerülő kérdések (példák megoldása, program funkciók; minden, ami a tanfolyamhoz kapcsolódik) megválaszolására, megbeszélésére. Az előre kidolgozott online tanfolyamok egyik hátránya, hogy nincs állandó szakmai segítség, a hallgatók a videókra tudnak támaszkodni. Ennek a hiánynak a kiküszöbölésére, a videókat is készítő oktatónk heti konzultációs lehetőséget biztosít Discordon. A konzultációk a különböző csomagokkal elérhetők, külön díja nincsen.  
  • Heti fix időpontban kerülnek megtartásra, amelyre mindenki tud készülni a kérdéseit akár előre leadni, a munka hatékonyságának érdekében.  
  • Discord szerveren (ez egy platform, ahol csevegési szobákat lehet kialakítani és fórum szerű környezetet, teljesen ingyenes a csatlakozás), lesz lehetőség a kapcsolattartásra. Minden hallgatónk hozzáférést kap és azt korlátlat ideig használhatja. Itt hasznos a hasznos anyagok mellet lehetőség a kommunikációra az oktatóval vagy akár egymással is. A konzultációs alkalmak is itt lesznek élőben. 

GÉPIGÉNY

Click here to add your own text

GÉPIGÉNY

Click here to add your own text